web analytics

Bordershop i Puttgarden

Nä, det är inte kulturutbudet eller den vackra arkitekturen som främst lockar svenskar till Puttgarden. Det är något betydligt ytligare som drar besökarskaror från Sverige till den lilla nordtyska orten. Som du säkert redan har räknat ut är det bordershoppen som lockar – billig alkohol är säkert sätt att locka oss svenskar till en kort men intensiv tysklandsvistelse.

Förbeställ i Bordershopen

Det allra smidigaste sättet att handla i bordershoppen är att förbeställa hemifrån. Då är det bara att åka ner och hämta dina färdigförpackade varor. Snabbt, enkelt och smidigt!

Förhandsbeställer gör du här >>

För den som gillar att spara går det faktiskt att göra riktigt bra affärer på Bordershop i Puttgarden. Priserna på öl och vin är nästan löjligt billiga om man jämför med listpriserna på systembolaget här hemma. Även andra typer av alkohol, som till exempel vin, likörer och whisky ligger på helt andra prisnivåer än vad vi är vana vid från Sverige.

Ska du göra stora inköp kan du komma undan riktigt billigt. Många tar till exempel en tur till Puttgarden när det det är dags för kräftskiva, midsommarfest eller kanske 40- eller 50-årskalaset. Det är fullt lagligt att bjuda sina gäster på öl och vin som du har köpt i utlandet (förutsatt att de har åldern inne), men tar du betalt så begår du en olaglig handling. Du får inte ens sälja till självkostnadspris.

Prisexempel från Bordershoppen

Jack Daniels, 1 liter: Prisuppgift saknas för närvarande
Norrlands guld, 24 burkar: Prisuppgift saknas för närvarande

Dagsaktuella priser hittar du här >>

Tänk på att kolla in om det finns några speciella erbjudanden, vilket det nästan alltid gör. Du kan till exempel köpa fyra flak öl och få det femte på köpet och liknande. Köper du större volymer så får du ofta rabatt.

Rödby-Puttgarden
Bordershopresa