web analytics

Lalandia

Rödby är framför allt känt för två saker: Färjelinjen till Puttgarden och Lalandia. Varje år vallfärdar tusentals svenska barnfamiljer till vattenvärlden Lalandia, och många av dem återkommer år efter år. Det är onekligen en barnvänlig attraktion och det som många uppfattar som allra bäst att den passar för barn i väldigt olika åldrar. Här finns små, grunda barnbassänger där de allra minsta barnen kan hålla till, men även djupare äventyrsliknande bassänger där de lite större, simkunniga barnen och ungdomarna kan roa sig.

Lalandia i Rödby

Även för vuxna finns här utmanande vattenrutschbanor där du kommer upp i riktigt hög hastighet. Inne på området finns även en mängd andra aktiviteter för dig som känner att du inte vill blöta ner dig i onödan. Här finns exempelvis tennisbanor, bowling, casino, inomhusskidbacke(!), skridskobana och mycket mycket annat.

Mat på Lalandia

På Lalandia finns många olika restauranger och du kan garanterat hitta något som passar oavsett vad du är sugen på. Vill du hellre laga maten själv så finns här en välsorterad matbutik där du kan köpa alla typer av färskvaror och godsaker. Vi tycker absolut att du ska passa på att prova på några danska specialiteter när du är i landet. En röd pølse är ett givet val, och för den vuxna delen av familjen brukar även en och annan grön Tuborg slinka ner…

Rödby-Puttgarden
Bordershopresa